عود آنلاین
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

عود کافی، قهوه و شکلات مخصوص کافی شاپ

عطر، بو و رایحه قهوه

در ابتدا گیاه قهوه در آفریقا کشت شد و بعد از آن به سایر کشورهای جهان پراکنده شد.  این گیاه هم اکنون در ۷۰ کشور دنیا پرورش داده می شود.

قهوه در مناطق گرمسیری قابل رویش است. از دانه های قهوه برای نوشیدن و درمان برخی بیماری ها استفاده می کنند و همچنین قهوه در برخی عطرها استفاده می شود.

درباره فواید قهوه و نقش آن در سلامتی و شادابی انسان پژوهش‌ها، مطالعات و مقالات متعددی منتشر شده است، اما اکنون دانشمندان دریافته‌اند علاوه بر خود قهوه، بو و رایحه ی قهوه نیز فوایدی دارد و می‌تواند توان سیستم تحلیل انسان را بالا ببرد.

عود با رایحه قهوه یکی از بهترین عودهای موجود در بازار هستند.

رایحه و بوی قهوه را دست کم نگیرید حتی اگر طعم قهوه را دوست ندارید و نمی نوشید حتما از بوی عود بی نظیر آن در اتاق کار خود استفاده کنید که باعث افزایش برخی مهارت ها در شما می شود.

قهوه‌ای که در کافه‌ها عرضه می‌شود و برای نوشیدن مورد استعمال قرار می‌گیرد، قهوه بو داده است.  قهوه پس از اینکه بو داده می‌شود عطری مطبوع پیدا می‌کند و قهوه‌ای رنگ می‌شود.

همچنین بو دادن قهوه باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در آن می‌شود. بایستی قهوه بو داده را در ظروف در بسته نگهداری کرد، چرا که رطوبت و بوی مطبوع خود را از دست داده و اکسید می‌گردد.

 

تاثیر عطر و رایحه قهوه بر سلامتی

به گفته محققان، قهوه علاوه بر تقویت سلامت جسمی، به عملکرد بهتر افراد در مهارت های تحلیلی هم کمک می کند.

تیم تحقیق در این مطالعه، یک تست ۱۰ سوالی را از حدود ۱۰۰ دانشجو بعمل آورد. این دانشجویان به دو گروه تقسیم شدند؛ گروه اول تست شان را با وجود عطر قهوه در فضا انجام دادند، و گروه کنترل همین تست را در اتاقی بدون هیچ گونه عطر و بویی انجام دادند.

محققان دریافتند گروه استشمام کننده بوی قهوه در زمان انجام آزمون، نمرات شان به مراتب بالاتر بود.

تیم تحقیق همچنین در یک نظرسنجی دیگر در بین بیش از ۲۰۰ شرکت کننده جدید از آنها در مورد عطر و بوهای گوناگون و تاثیرات آن بر عملکرد انسانی سوال کرد.

شرکت کنندگان عنوان کرده بودند که با وجود عطر قهوه، در مقایسه با عطر گل یا عدم وجود هر عطر دیگری، حس انرژی و هوشیاری بیشتری دارند. همچنین بو و عطر قهوه موجب افزایش عملکرد آنها در مهارت های فکری و روانی می شود.

نتایج نشان می دهد بوی قهوه موجب افزایش سطح هوشیاری و انرژی زایی بیشتر می شود.

مصرف قهوه موجب کاهش ریسک بیماری قلبی، دیابت و زوال عقل شده و به طولانی تر شدن عمر هم کمک می کند.

از مهمترین خواص قهوه می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

– قهوه و کاهش خطر مرگ

– کمک به شفافیت پوست صورت

– تقویت و بهبود رنگ مو

– بر طرف نمودن پفِ چشم‌

– تنظیم نمودن اعصاب بویایی

– تقویت چشم

– مقابله با سرطان پوست

– بهبود عملکرد قلب

– کاهش خشکی چشم

– جلوگیری از ابتلا به نقرس

مثبت اندیشی با نوشیدن قهوه

کسانی که از کافئین استفاده می کنند می توانند در وظایف ذهنی ساده خود واکنش بسیار سریع تری داشته باشند. حتی مصرف قهوه باعث می شود که کلمات منفی و مثبت را بهتر بشناسیم.

افزایش توان پردازشی مغز

بر اساس مطالعاتی که صورت گرفته است، مشخص شده است که مصرف کافئین باعث افزایش توانایی پردازش اطلاعات در انسان می شود.

همچنین کسانی که از قهوه مصرف می کنند نسبت به سایر افراد دارای کارایی بالاتری در تست غلط گیری هستند.

 

تاثیرات بو و رایحه قهوه بر روی ذهن چگونه است؟

طبق تحقیقاتی که در خصوص کافئین صورت گرفته است، بیانگر این موضوع است که مصرف کافئین باعث تقویت حافظه و کارایی آن می شود.

همچنین اگر قهوه را در وعده صبحانه بنوشید باعث پیشگیری از ابتلا به آزایمر و تقویت حافظه می شود.

این آزمایش روی تعدادی از افراد توسط دانشمندان صورت گرفته است که دانشمندان متوجه شده اند مصرف قهوه موجب افزایش توان ذهنی، قدرت درک و شناسایی افراد می شود.

همچنین بو و رنگ خاص قهوه در تحریک مغز و تقویت حافظه بسیار تاثیر گذار می باشد.

کسانی که علاقه زیادی به مصرف قهوه دارند در طولانی مدت به چاقی مبتلا می شوند، چون قهوه باعث تحریک اشتها و افزایش میل به خوردن مواد غذایی می شود.

کارشناسان برای اینکه از بیشتر خواص قهوه جهت تقویت حافظه بهره مند شوید توصیه می کنند که بوی نوشیدنی قهوه را استشمام کنید.

 

ویژگی های عود با رایحه قهوه

قهوه علاوه بر اینکه یک نوشیدنی پر طرفدار است، برای بر طرف کردن برخی از بو‌ها نیز کاربرد دارد.

چرا که مولکول‌های این ماده خوراکی به خوبی می‌توانند جایگزین مولکول‌های بد بویی که گاها بخاطر پخت و پز در فضای داخلی خانه می پیچند، شوند.

البته عود قهوه به خوبی بوی حاصل از پیاز و سیر را نیز از بین می‌برد.

عود با رایحه قهوه بیشترین شباهت به بوی شکلات تلخ را دارد، کسانی که علاقه زیادی به بوهای تلخ و شکلات دارند توصیه می کنیم که حتما از عود با رایحه قهوه استفاده کنند.

رایحه قهوه تازه دم موجب تحریک مغز و افزایش هوشیاری و بیداری مغز می شود و بر مغز تاثیراتی مثبتی را می گذارد.

چون رایحه تلخ قهوه باعث افزایش فعالیت آنتی اکسیدان ها می شود که در نهایت استرس را کاهش می دهد.

 

طبع قهوه چگونه است؟

قهوه نوشیدنی خوش عطر و طعمی است که محبوبیت بسیاری دارد. طبع قهوه سرد و خشک است. قهوه جسم را سرد و رطوبت را خشک می‌کند.

قهوه نوشیدنی محبوبی است که با مصرف آن و استشمام عطر خوش و طعم آن حالتان خوب می‌شود.

اما آیا می‌دانید طبع قهوه چگونه است؟ آیا طبع قهوه با طبع بدن شما هماهنگی دارد؟ برای متعادل نمودن قهوه آن را با چه ماده خوراکی دیگر باید همراه کرد؟ به عبارت دیگر مصلح قهوه چیست؟

طبع قهوه سرد و خشک است.  قهوه طبع را ملین و رطوبت را خشک می‌کند.

چنانچه گرم مزاجان، قهوه مصرف نمایند، خواصی برای آنها به دنبال دارد. از جمله خواص قهوه برای گرم مزاجان این است که از سوختن خون و صفرا جلوگیری می‌کند، خون را رقیق می‌سازد، دردهای گرم را تسکین می‌دهد و انسدادها را باز می‌نماید.

اگر قهوه به صورت افراطی مصرف شود، موجب زردی پوست، نفخ، بی خوابی، لاغر شدن بدن، کولیت روده و بواسیر و کاهش میل جنسی می‌شود.

مصلح قهوه چیست؟

مصرف قهوه برای سرد مزاجان مناسب نیست.  در واقع کسانی که طبع سردی دارند با مصرف قهوه دچار مشکل شده و بهتر است آن را با مصلح آن همراه سازند.

بهترین مصلح قهوه که مصرف آن را برای سرد مزاجان نیز مفید است و طعم و رایحه قهوه را نیز دلپذیر می‌نماید، زعفران است.

زعفران طبع سرد قهوه را متعادل می‌سازد. برای این منظور در حین دم کردن قهوه مقداری زعفران به آن اضافه کنید.

 

ترکیبات موجود در قهوه

دو نوع قهوه در بازار موجود است؛‌ قهوه سبز یا خام و قهوه بو داده. این دو از نظر ترکیبات شیمیایی متفاوتند. از جمله مواد موجود در قهوه آب، مواد قندی، چربی، سلولز و کافئین است.

در قهوه علاوه بر کافئین آلکالوئیدهای دیگری مانند آدنین، گزانتین، گوانین و هایپو گزانتین نیز وجود دارد.